Saturday, May 1, 2010

Saya di cucuk..adoiii sakitnya… :(

Saya dah amik vaksin H1N1…

Semalam…hihi..

Tapi saya ngelat..

Patutnya orang cucuk kat lengan..

Saya request kat kawan yang tolong cucukkan tu..

Nak dekat my montot yang sexy tu..

 

Bukan sebab apa..

Orang kata kalau cucuk kat lengan lenguhnya berhari-hari..

Hahhhh!! Berhari2..???

Camner nak makan, nak tulis, nak drive..

Yang paling penting nak blogging…wakakaka

 

Huh..

Ternoda aiiiii…

Lepas cucuk tu..eksen pulak..

Lalala..

Tak sakit pon sebab cucuk kat montot..

 

Tapi sekali malam tadi..

Nak ngiring ke kanan rasa serba x kena..

Raba2..hmmm dah macam ada benda seketul kat situ…

Huh..sungguh x selesa…

Lenguh semacam ajer… :(

Sampai laa skang..

Balasan akibat berlagak…

 

Anyway..

Terima kasih pada incik Ribena kekasih..

Bagi vaksin tuh..

Juga pada Kak Sara yang tolong cucuk kat montot ku..huhu

 

And paling penting..

Saya rasa hepi..

Dapat tolong orang lain jugak..kroni2 sebenarnya :)

Saya tolong cucuk pada kawan2 lain termasuk CEO sendiri..wakaka..

Kat lengan ye..

Maklumlaa satu vial tu boleh pakai untuk 10 orang..

:)

 

Hmmm camner laa agaknya rasa lenguh kat lengan tu ye..

Tapi taper…otot lengan korang kat kuat…

Lalala….

3 comments:

M a W a D D a H said...

kesian nye die kene cucuk... kena banyak rehat la erk... :)

Huda said...

wew..mesti bertambah montok kan montot lepas kene cucuk
kihkihkih :)

Nashays said...

mawaddah: huhu..pe nak buat..tahan aje laa daripada dpt H1N1..sabarrrr

Huda: gagaga..dah laa montotnyer x kena cocok pown dah montok..hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...