Tuesday, May 4, 2010

Orang itu sungguh pelik

Jumaat lepas..

So called my ofismet baya2 nenek sedara aku…series agak berumur juga…kita gelar die M

Beriya2 beno nak ajak aku balik umah die..

Tapi since aku dah janji nak g kenduri kawin so aku tak le nak pegi umah die…

 

Pagi ni jumpe..

M: Weken wat pe?

Aku: G kenduri kawin

M: Padan muka..aku ajak g umah tak nak ikut..Aku wat kenduri cukur jambul cucu aku..

Aku:Owhhh.. (dlm hati..loh bila masa cakap nak wat cukur jambul cucu…)

Hmmm agaknya camtu cara dier jemput tetamu…

Yang tak tahan siap bagi padan muka kat aku..

Sabar aje lah..

Orang mcm ni pon ade

:)

6 comments:

DeVoteD LilY said...

lohh g kenduri kawen pon padan muke ke??

pelik btollll

afendi ariff said...

padan muka nenek tu...
heh!

mama_umar_maryam said...

aku mmg pantang besor dgn nenek M ko tu..hishh..

Nashays said...

lilY: ontah lahhh..sentap pulak die kte g kenduri kawin x g kenduri die..mn laa nak tau klu die nak wat kenduri cukur jambul..tak faham

fendi: mmg padan uka sgt..

zety: die nak cuko jambul die tu..tu yg bg padan muka kat aku tu s aku x tgk :P

NICK IRFAN said...

hahaha siap kata padan muka plak? adoi... lawak la nenek tu... hehe

White Bird said...

heheh padan muka ;p kang dah terjumpe org pelik2 =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...