Monday, May 31, 2010

Betul ke girl dah tak fun bila ada bf?

Girls out there sila respon..

 

Ada seorang kawan..

Sudah lama single

Tapi kini in a serious relationship..

 

Masalahnya..

Sejak ada sang kekasih bertakhta di hati..

Semakin menjauh diri…

Kononnya bizi..

Nak keluar minum2 pon sudah tak punya masa..

Apa lagi nak hangout dengan girlfriends hujung minggu..

Alasannya..

Manjang nak berjumpa kekasih hati..

 

Aku ade kekasih hati juga..

Tapi tak gemar nak selalu jumpa..

Juga masih punya masa untuk beriang gumbira dengan kawan2 lain..

Hurmmmm…

 

Mode: tengah sentap sekarang….lalalalaaaaaaa

5 comments:

mama_umar_maryam said...

ala..x cool le cenggitu,aku yg dah ade laki pon blh je kuar jumpe bff ke,kroni ke..heret sekali laa..hahaha

Nashays said...

gagaggaaaaa...mmg..tetap boleh lepak2 kan..ni manjang nak kepit balak..

afendi ariff said...

igt nak respon...tp memandangkan aku ni bkn girls2 & tmbhan laki org pula...
aku skip je la komen ni....heh!

s h e e said...

haih....sepatutnyew kena pandaila bahagi mase...depends on org jugak dear...kalo jenis yg skew berkepit memang x fun da la...

CiK QiQi said...

nk wt cmne...tu la lumrah alam..
xsemua org cm kite...so kite tak leh hrpkn depa cm kite...

redha jele...
1 day akan nmpk gk member sis tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...