Tuesday, May 25, 2010

Blue van giveaway

image

Okeh…

Ni festaim nak join giveaway nie..

Sesaje nak meriahkan blog rakan baru di alam maya… cik eda kite :)

 

Sonang yo nak join ea..

Sila ikut instruction seperti berikut ye anak2 murid..

 

1. jadi follower blog nie - DONE
2. buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : BLUE VAN GIVEAWAY - DONE
3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni - DONE
4. tulis komen "SAYA DAH JOIN", tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian giveaway tu ye..

Good Luck!!

 

Semoga berjaya…

 

Lepas ni ada lagi kontes nak join…

Dalam mood nak menang kontest je nih…ngehngehngeh..

Jom korang join..Takkan tengok sajer…

2 comments:

eda~ejai said...

Time kaseh sudi join Blue Van Giveaway ya..

Good luck =)

Syuzana said...

hye...ronda melawat peserta blue van :)
good luck yer :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...