Saturday, May 8, 2010

Ayam tonggek atau Pakcik Kenny

Ayam tonggek: Nandos

Pakcik Kenny: Kenny Rogers

 

Korang suka yang mana?

 

Saja2 tanya..

Sebab aku suka makan2 kat kedai ayam tongek tu..

Tapi ramai kawan2, termasuklah incek Ribena saya suka makan2 kat kedai Pakcik Kenny..

Selalu bergaduh2 sampai dibuatnya.. sila faham tatabahasa terbalik

 

Ayam kat ayam tonggek tu sedap..

Ice lemon tea bottomless

Desert pon sedap dan lomentik..

Pakcik Kenny ade?

 

Pakcik Kenny cuma ada muffin yang sedap ajer…

Hahaha…

Feeling ala2 makanan sihat tapi tak sedap

 

Ehhhh compare compare pulak 2 kedai nie..

Tanya macam nak belanja ajer kan…lalala

7 comments:

mie said...

lagi sedap kalo salah tmpt dibelanja...
hohoho

Nashays said...

itu memang laa..suka tak suka kena buat2 suka :P

@juera said...

ayamas jgk pilihan ak..

Mr Rulez said...

pokcik kenny lar...i loike

mkanan bkhasiat mmg tak sedap..hehe

Nowwa Fitri said...

Mmmm...Suka Baked POtato kat pakcik Kenny..

tapi sauce kat Ayam Tonggek lagi best kan..

Owh..lapar Nando's la plak..

Nashays said...

huh byk pulak yg pro pakcik kenny nie.. :)

Hairil said...

Laaaa...comparekan side menu ke?
Ice lemon tea & Muffin kat Secret Recipe pun sodap...huhuhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...