Wednesday, July 7, 2010

Zaman estrogen baru nak mencanak-canak

Semalam jalan-jalan kat Popular..

Nampak mende nie..

DSC00552

Pastu teringat zaman kanak2

Budak2 pompuan mesti ada buku diary macam nie..

 

Ingat tak pada..

Diary-diary kalerful..

Wangi-wangi..

Gambo kartun, princess yang macam Sailormoon..

Gagagaaaaa….

 

Pastu buat isi autograf, biodata kawan2..

Kelakar siot..

Sangat geli2 masa tuh..!

Ayat2 pon sangat poyo…

Nasib baik aku takde koleksi diary macam tu..

 

But, believe me or not..

Tulis diary mcm terapi jugak kan…

Malam2 mesti jot ape2..

Tapi bukan yang kaler2 macam budak

Pada usia mumayyiz… :P

 

And aku maseh simpan lagi..

Diary cerita chentaku..

Masa mula2 dulu..

Zaman usyar2, merajuk, memujuk..

Sesekali baca macam kelakar

P meremang bulu tengkok pown ade..

 

Tapi sekarang sudah ada blog..

Sesapa boleh tumpang baca..

Tak perlu sorok dalam lipatan baju dalam locker..

Bawah bantal..

 

Kalau suka baca n komen..

Kalau tak suka..

Jangan baca..

Kannnnn…..

4 comments:

RaMa2UnGU said...

hohohoh..
sama kes la..
kite dulu pun cenggitu gak..
so now mmg ada mnulis diari tapi kadang22 je..
n blog la ape lagi kn..ngeeehehe

White Bird said...

bagus ape ada diari tu.

sampai skrg ada simpan alamat kwn2.

orgnya entah kita kenai,entah kan tidak.

tapi still simpan

sweetsal said...

ye la..dulu ada buku diary je..apa2 tulis je dlm diary..simpan, org lain xblh baca..skrg dh xmaen dh benda tu..sume guna blog..cangih zaman skrg..hehe

Nashays said...

rama2ungu: tulis diari ms baru2 beli dah lama ermmm mana erk tawon ni nyer diary :P

wb: mesti org ingat..suh die bace blog

ssal: dulu kan siap ade diary yang boleh kunci :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...