Tuesday, July 6, 2010

Updet perjalanan itu

Sampai ke saat ini..

Aku maseh belom dapat tarikh yang exact..

Bila mahu berlepas…

Latest kata nya masih menunggu

Visa authorisation dari orang sana..

Doc semua aku dah settle

 

Packing2 buat sket2..

Beli apa yang patut..

Bawak sket2 aje sebabnya..

Kat sana boleh beli lagi..

Bawak cukup untuk sebulan dulu…

 

Tak tau pon nak bawak ape g sana..

Keje kat sini pon byk lagi yang tak siap..

Paling penting..

Dari nasihat kawan2..

Siap kan diri: fizikal n mental..

 

Kawan2..

Doakan saya..

Bertabahan hati..

3 comments:

White Bird said...

hang nk pi mana ni?

semoga semua baik2 belaka

WhyWhy ^_^ said...

Ko mimang bulih bah!!! ;)

Nashays said...

wb: tak berani nak reveal kat blog takut x jadi..nnt aku dah konfem aku cite kat blog yea..

why: chayok2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...