Monday, July 19, 2010

Main guli

Alkisahnya

Skang ni aku menunggu menjaga, menghuni

Mansion kepada Nicole Richie, BFF aku..

Feeling Kucing Parsi Paris Hilton kejap..

Sorang ok..

 

Nicole Richie aku dapat keje baru

Nun kat Kuching..

So daripada umah tu dibiar kosong

Aku diamanahkan jaga umah tu..

Duk free tak yah bayar..

Feeling macam kena bela sugar daddy pon ade gak

 

Bila dah duk sorang..

Tak gak sorang..ade TaeBong kat luar..

Kala malam bulan mengambang..

Dengar bunyi orang serakkan guli kat atas lantai..

Kadang bunyi guli melantun…

Bukan dengar satu malam aje..tapi beberapa malam…

Jadah mende nak main guli pukul 10 lebih..

Siang2 tak le main ke..

JIran belah kanan Mamat dan Minah Itam..

Mana pandai main guli..

Belah kiri plak kapel Cino..

Takde budak kecik..

 

Aku tepuk2 pipi..

Hanya imaginasi..

Siap amik wudhu sebelum tido..

Suci kannnn..

 

Bagi tau asben Nicole Richie baru nie..

Asben Nicole Richie pon datang dengan garam kasar yang dah dijampi serapah..

Tabur2 keliling umah..

Dalam umah..luar umah..

Garam kasar di mana2..

 

Asben Nicole Richie siap pesan

Jangan sapu umah 2 3 hari nie..

Macam aku sapu umah tiap2 hari kan…

 

So far takde bunyi orang main guli ..

Kalau main aje takpe..

Jangan tunjuk muka, or kacau2 Paris Hilton ni..

Kalau banyak cekadak..

Mintak duit sewa umah..

 

Kalau Edward Cullen yang main guli best jugak kan..

Aku tadah leher nak jadik vampire sama…

3 comments:

Lya Colours said...

usih takot
kalo sy, menangis2 dah haaa

mama_umar_maryam said...

huh,klu edward yg men guli tuh ajak aku skali laaaaa

Nashays said...

lya: klu b2 takut gak kut,tapi bila dah sorang curiosity tu len mcm sket :D

zety: mst ajak..tak main besbal dah lepas ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...