Friday, July 30, 2010

Hari2 terakhir yang mendebarkan

Patutnya last day..

Seminggu dari sekarang..

Tapi AL ade lagi 10 hari..

So kira hari ni kira last aku keje..

Tapi..

Bila nak apply cuti…

Tiba2 minggu depan kena invigilate exam pulak

 

Lecture pon ada beberapa sesi lagi

baru habis

Test pon minggu depan baru janji ngn budak

nak buat..

 

Big boss dah keluarkan fatwa

Kalau leave tak clear..

Kira forfeited..

Duhhh..

Dah laa tiap2 tahun mesti ade leave aku barang sehari dua yang kena forfeited

Takkan nak berhenti pon kena forfeited jugak…

image

Reply dari tempat baru pon

Macam lambat sangat laa pulak..

Dup dap dup dap neh..

 

Agak2 berhenti keje bulan pose nak buat ape yerk..

Meniaga pasar ramadhan buleh..??

 

Jom g makan2 kat ikea sebelom pose

 

Pic: Google image :)

5 comments:

Encik Tikus said...

AL tue ape ? :)

Nashays said...

cuti tawon...annual leave:P

zety said...

kalau u meniaga time bulan ramadhan cakap kat i lokasi die kat mana?

nak pegi serbu:)

daisy said...

swasta biasa la..nak untung je..
lagi boleh dia tanak bayar ngan kita.
tu yang sikit-sikit forfeited

Nashays said...

zety: jom rayau2 carik buka sama2...:D

daisy: tu laa daisy..sabo aje lah..mcm kite keje nak suka2 :) eh emo terlebih laa plak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...