Tuesday, April 19, 2011

Amik gambar sambil lompat

Ok kita layan mata dulu..

Source: cari saja di google

Cer bagitau..

Camner derang ni amik gambo..?

Sambil lompat sempat ke nak snap..

Tak penah laa lagi nak terai…

 

Agak2 camni ker…

1 2 3 lompat..

Dan snap…

Buat masa ni kena pektis lompat2 dulu

Petua nak bagi tinggi

Eni ader aidiye plisss..

Tinggi mana sangat aku mampu nak lompat…

Dengan kaki pendek seksi dan faktor ketumpatan bebanan…

Ahhhh sadapppppp

6 comments:

Chybee said...

nak nmpk lompat cm tinggi, lompat and bengkokkan kaki. hihi...so effect tinggi sikit. hehe...nk amik gmbr lompat better amik gmbr in series tu. jgn amik single je mmg ssh

White Bird said...

tk susah pun sya.. nko lompat tinggi-tinggi pastu snap guna speed yg laju hehehehe


p/s: sya,hang ni mcm chip more la =)

s h e e said...

pnah cube amek gamba lompat ni...pny byk kali nk kena amek br jd da...kalo org pro then pakai camera pro x bape susah kot...

Nashays said...

chybee: kalu berat camno nak lompat..kn gne trampoline neh..siap nak kena bengkok kaki, kn jg tgn lagi..haih ni kn masuk american next top medel neh..

wb: bukan tak penah terai..penah p hasil nya x sampai ati nak tgk..cecepat delete..meraung...chipsmore?biaselaa updet blog ikut pengaruh hormon..ekekek

shee: nak suh shee amik kan laa camtu..bley?

rosdiana said...

tak larat nak lompat.
faktor usia.

tapi dik, mungkin kita boleh cuba terjun dari tempat yang tinggi sambil membengkokkan kaki.
mungkin akan menghasilkan gambar seperti kita sedang melompat.

yang penting perlu memastikan jurufoto mempunyai kehebatan mengambil gambar dgn kelajuan cahaya.
sebelum objek2 yang terjun tersebut jatuh bergolek.

Nashays said...

kak, suggestion yg sunggoh bernas p make sure jgn tinggi sgt takut kaki lansung xle bengkok pastu...eheheee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...