Tuesday, May 3, 2011

Doritos Nacho Cheese

Untuk tekak melayu yang

perasan nak jadi omputih nak berdiet

Leh laaa sesekali kunyap tortilla chip ni..

 

Sebab die tak goreng cam super ring

Uhhh sedapnye super ring..

Tortilla chips ni die bakar..

 

Dalam banyak2 flavor

Mestilaa aku ske yang cheese nie..

 

So alkisah..baru ni kat Panda ada promo

Ala2 Giant laaa..

Beli 3 dapat SR11..

Selalu satu aje dah SR5..

Napsu haloba memuncak..terus amik 3..

Ble buat munching pukul 3 petang

Padahal pukul 12 baru amik lunch..

 

Kunyah2..

Memang sedap..

Masin2 cheese, pedas2..rangup2..

Sambil blogwalking blog orang buat keje

Belek2 packaging, carik logo halal

Takde tulis plak..

 

Sesuatu neh..

Mari gugel status halalnya..

Terus warna mata bertukar biru terbuntang

Bila dapat tau flavor die campo beef ngan pork

Further leh tengok kat sini

 

Beef tu ok lagi

Tapi sure ke die sembelih baca bismillah, ikut syarak

Ayat ustazah tak tahan..

Tapi yang pork tu bukanke menatang haram…

 

Sudah..berhenti makan..

Kasik ajer kat meja sebelah nie..

Its contain pork..I cannot eat..

Harammmm….

Tapi tak sengaja tak pe kan… :(

 

Hah skang camne..

Korang penah makan tak Doritos nie..

Rentikanlaaaa…

 

Hurmmmm duduk negara Islam pon

Kena berhati2 carik makanan…

3 comments:

DrSinga said...

ada bawak balik kerepek pisang tak?
:)

hmins said...

Salam Sha,
Yele sedih juga dok di negara Islam...Arab pulak tu...

Nashays said...

Drsinga: tu mmg sentiasa ada..vintage eyh dr makan tortilla chips

hmins: sabar je laa..padahal benda ni mmg bsepah2 jual..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...