Sunday, April 4, 2010

Setelah kembali

Date line dah cukup…

Terpaksa kembali ke meja pejabat..

Siapkan kerja2 tertangguh yang belum ade mood nak buat

 

Rasanya..

Team aku dah buat yang terbaik..

Terpulang laa camner penilaian boss lepas ni

Terhadap assignment yang diberikan

Selain dari aktiviti2 sampingan..

 

Dah..

Nak updet pendek je

Sebab pasni nak melawat soping komplek..

Kat mana laa GPS nak bawak hari nie..

Rindu aircond soping komplek  dia

Tataaaa..

5 comments:

Lepat Pisang said...

Thankz sudi lawat blog lepat..
lepat dah add n folow blog Cik Sha ni..
Kesian kat cik Sha kan,mesti penat gler buat asgmnt n aktiviti lain2..
apapun have a nice day dan ceria selalu!

mama_umar said...

heheheh,bile balik ke opis balik hangin satu badan rase nk brambos cecepat jek,kih3

Nashays said...

lepat: sedap nyer lepat...
zety: tu laa igt saja nak wat lambat2 nak resign p nampaknya boss pantang nampak aku je terus nak faraid ken keje baru...nasib laa

sophie said...

bershopping laa pulak..hehehe

zaiMi said...

selamat membeli-belah. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...