Monday, April 12, 2010

Panty pink di utara

Yeah..

Agak rasa kembang kuncup lagi ketika menaip entri ini..

Bersiaran dengan internet free dari hotel di Kangar..

 

Untuk pertama kali…

Bawak si Panty Pink dari Nilai ke Kangar…

Kembang kempis tuan dier

Lagi panjang laa langkah lepas ni..

 

Anyhow..

Sangat2 berbangga dapat drive Panty Pink ke Kangar..

Perjalanan solo dan singgah2 ke Sg Petani dan Alor Star sebagai despatch penghantar EA form

 

Pinky Pink akan menggedik2 di Kangar selama seminggu

Orang Kangar sila tutup mata kalau tak sanggup melayan kegedikannya untuk seminggu ini

Tuan belog terpaksa rela berbesar hati untuk

Berkhidmat di Hospital Kangar minggu ini

Owh..dah lama tak keje petang..

Tapi takpe boleh bangun lambat n skodeng blog org lain dulu pagi2..

Have a nice day..

Doakan saye tabah bertapa di hospital Kangar minggu ini..

Lalalaaa…. :)

7 comments:

HairiAks said...

Hi.. suka membaca entry ni & yang lain2... salam perkenalan... jangan lupa Follow blog hairi k..

DiNa-DiaNa said...

nak tgk pic panty pink boleh??

panty pink tu kete ke awk???

huhuhuhuhu...
baru je muncul kat sini..
jemput dtg blog yer...

Nashays said...

Hairi: timekaseh sudi singgah cni..folo-ed

Dina: nnt upload keh..kn buat spesel entri pasal si panty pink :)

Colourful life said...

menariknya cara dia bercerita..nak tahu sgat2 panty pink tu cmne... (^_~)V so acted..hehe~

mama_umar said...

dah rindu nk pakai..eh..nk naik panty pink

Nashays said...

colourful life: si panty pink tu memang gedik...hutang dulu nak wat entri tu

zety: mesti ko teringat kat lawood khennnn

zella y said...

first time dtg cni....

nurse ke doktor ni??? ;)

salam kenal... sy link blog awk ye?? ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...