Saturday, April 24, 2010

Lembab

2 3 hari yang bizi dengan exam..

Kalau student blogger bz nak sit exam..

Aku plak bizi nak invigilate exam, practical exam a.k.a OCSE..

Pastu marking paper exam, marking marking…

Sambil lebam…

 

Dah habis marking exam paper..

Konon2 bleh laa tarik nafas panjang..huhu..

Owh tidakkkk

Submit markah..

Pastu masuk endorsement meeting pulak..

Mau muntah ijau dibuatnya..

Padan muka..saper suh jadik cikgu..

Masuk AF jadik penyanyi kan bagusss :P

Cian belog ni…

Bersawang2 tak kena updet…

Tapi korang jgn putus ase yer…feeling ngetop skejap!!!

Internet plak lembab semacam..

Kejap ade kejap takde..kejap2 dc..

 

Dengarnya internet akan ada gangguan sampai 2 Mei nanti

Sebab nak betulkan kabel dasar laut..

Salute kat orang yang betulkan kabel tu..

P kesian kat aku jugak..

Sebab nak bukak fb pon LEMBAB…

Nak berkebun pon LEMBAB..

Nak blogwalking pon LEMBAB…

Buat entri pon LEMBAB…

Hahihaaaaa…..

5 comments:

Sirap Manis said...

berkebun di FB mmg best..tak payah kuar peluh pon :)

Nashays said...

jari jer yg peloh

SheY PuLL said...

ush..igst kan 23hari...
rupenya 2,3 hari..:)

afendi ariff said...

bila nak masuk af nih?
aku nak beli kredit byk2...heh!

Nashays said...

sheypull: 2 3 hari pon sangap jugak tau..mmg dasar pembelog tegar

fendi: aku nak ganti cikgu linda jer...uhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...