Monday, April 5, 2010

Saya dah daftar..korang bila lagi?

Semasa sesi blog walking pagi nie..

(Apa kau takde keje lain ke selain dari berjalan2 semasa bekerja) baca dengan nada seperti ibu mertua Kassim Selamat

Tengok kat blog kawan kita nie, jieda

Ape lagi..pasal nak duit laa

Pantang pasal duit…alert habis..

 mppc

Malaysian Pay PerClick (PPC)

Macam best jer..

Aku pon daftar..

Sonang yo..

Kasik nama, ape yang patut…

Pastu buat apa yang dia suruh..

Register..

 

Yang best nyer tu

Klik link, tgk website selama 45 saat pastu dapatlaa 30 sen

Boleh beli karipap sebijik (ade lagi ker kipap 30 sen dek non..?)

Kalau refer kat kawan lagi byk dapat duit..

Pembetulan: 3 sen ye..bukan 3o sen..klu 30 sen cepat sgt pegi haji tu nyahhhh

Study je contoh kat bawah ni haa…

RM..RM..RM…

Earnings Example
» You click 20 ads per day = RM 0.6
» 90 referrals click 20 ads per day = RM 18
» Your daily earnings = RM 18.6
» Your weekly earnings = RM 130.2
» Your monthly earnings = RM558
» Your total annual earnings = RM6696

Makcik kayo…

Dapat duit boleh laa buat beli bunga telur untuk kenduri aku sok…:)

Open table kite..

Pangggggg berangan pulak dowh!!!!!!!!!

 

Jadi bak kata Qi Destinasi bajet..

Cakap banyak pon tak guna..

Pe kata korang tengok sendri website Malaysian Pay PerClick  nie..

 

Pesanan penaja..

Kalau dah kaya, jgn lupe bayar zakat..

Selamat Mencuba dan Selamat Beramal…;)

6 comments:

Jieda said...

pembetulan..3 sen je.sebenarnya lagi ramai referer kita lagi banyak kita dapat.

SwEetForEst said...

sweet da join.. ^___^

Nashays said...

thanks jieda..ye laa 3 sen

sophie said...

wow..cam best je!!

Nashays said...

besttttt...kenaper?x pecaye :P

Anne Boleyn said...

Aik..macam2 pulak sekarang ni..Ingatkan mylook ajer. Macam best jer. Nak join lah.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...