Tuesday, November 24, 2009

Hangin sekejap

Semalam, pegi jumpe taylorswift tailor amik baju yang dah hantar sebulan lepas..

Hantar 2 pasang, alih-alih siap satu jer.. /xD

Pastu leh lak nyonya tu kata, lu baru hantar satu bulan..aik, aku datang sebab kata siap dlm masa sebulan..x kan aku nak follow up seminggu sekali nak tanya progress baju aku..biyol aper nyonya nie.. X(

Dah laa tu, bila aku kata aku nak pakai raya, pandai2 jer bagi solution suh aku pakai satu baju yang die dah siap jahit tu..mana ble..ni raya ok..baju tu nak pakai untuk my sis punya reception hujung minggu nie..banyak aje alasan dier, kata kain x cukup laa..dah kalau kain x cukup kenapa x bgtau awal2..x kira esok kena siap jugak baju tu.. :!! doa jer laa die jahit elok..aku sayang sgt dgn kain tu..beli ms g Palembang hari tu..

Cakap pasal reception tu, cam x caye jer my sis nak naik pelamin weekend nie..aku x pack barang pon lagi nak balik..p cuti dah approve yer..n jumaat ni nak raya..n esok hari terakhir berkerja sebelum cuti 2 minggu untuk habiskan AL.. :)

Okeh..kite dah x hangin dah ;)

3 comments:

fisa othman said...

salam nashays...

lerrrr wajib hangin dgn nyonya tu...
nyonya...nyonya...wat baju bukan wat advising...
hehehe siap bg solution lg...:)

Nashays said...

fisa, nyonya tu mmg lorat..p nasib baik dier jahit sedap pakai kalu x mmg dh lama kena pangkah..kang kite kata nak buat kbaya, nnt die kata buat baju riau...suka2 dier jer

mama_umar said...

wpon mrh camne pon ko ttp ke sana..hahahaha
yeay yeay, jom cuti same2 :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...