Monday, November 9, 2009

Bayangkan jika....

Last Saturday, ade keje kat Rawang...

Gerak dari Nilai a bit early sebab plan nak wat surprise kat kawan lama but end up with I'm d one being surprised coz kebetulan my ex boss buat makan2 kat wad..n macam berjanji2 laa plak old colleague a.k.a coral reef, samseng kampung dusun datang...best best..klu plan mst x jadi kannn

Otw tu Rawang, fren dah remind that jalan will be a bit jammed especially I'm using MRR2 road, pass Selayang..memang tempat yang superb jam n ade land slide kat Rawang...got 2 big bukit kena tempuh n I terperangkap, jam almost 3km...mak ketaq lutut jugaklaa layan my manual pinky spender...maklumlaaa kat Nilai mn der bukit tinggi n jam

Almost 2 hrs there, jln merangkak2, dr panas terik sampailaa hujan lebat..then aku cuba membayangkan...

Bayangkan, anda tersesak dalam massive traffic jam, hujan plak lebat sampaikan anda kena buka wiper yg paling maksimum, kat bukit lak tu sambil bawak keta manual...yg sekali kereta bergerak tayar x sampai 360 darjah pun pusing..then ade rs nak kencing sgt2...

Nak tutup aircond xle, bhenti kat tepi jalan.....hmmmm...

Nak buat aper yer..aku cuma membayangkan sebab ms tu nasib baik aku xde rs nak kencing...

2 comments:

mama_umar said...

lawo kulit baruu,heheheh,citerlah psl pakcik yg dah ucapkan "terima kaseh ye nak.." sambil menghulur $ yg byk,hahahaha

Nashays said...

owh pakcik tu..dato' tu..baik nakkkk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...