Friday, November 20, 2009

Dah lama tak lunch bersama

Agak lama jugak empat sekawan nie x pegi lunch bersama..maksudnya kua jauh sket dari opis..kesahnya, kami berempat + mak mah (kena teman boss makan) memang rapat n sekepala..otai kat opis..saper berani lawan.. /wahaha

So, memandangkan hari ni hari Jumaat, lunch agak lama sket..kelebihan untuk staff wanita boleh makan banyak, jalan jauh rehat lama sikit..staff laki kena p solat Jumaat ye..kalu x pegi nanti mati jadi hantu..dah laa hidup pon perangai ngalahkan hantu..

Sesi makan2 di pizza hut..rasanya sejak lepas raya hari tu x pegi lagi pizza hut ni..gegehlaa 3 mak orang dan seorang anak dara sunti ni g pizza..kononnya nak try pizza baru yang ade komplek kat jejari pizza tu..perasan mat salleh plak hari Jumaat nie /blush

Tengoklaa hasilnya...

Tak sanggup nengok... ;p

Muka lepas makan..yang x selera pon leh selera bila makan ngn kitorang taw

:D

Kenyang..ni saper nak abeskan nie...

So, timekasih laa pade mak umar yang kena loteri mendapat durian runtuh dan murah hati belanja kawan2..semoga mak umar senang nak bersalin nanti n murah rezeki selalu..walaupon aku ngn shiro terpaksa dulukan duit kami dulu sebab ko x kua kan duit lagi... / nobigdeal

Untuk Kak Men, tunggu laa sampai urat selera akak longgar sket ye baru leh lawan2 makan..shiro, ko makan jage2 sket..1st day masuk keje je aku tengok ko kurus pastu nak tembam balik dah..aku lak, hmm 2 hari pose, sekali hari ni x pose..gasak makan sungguh2..sabo je laa... /sweat

Tapi yang bahayanya, pas makan baru kua duit tu..singgah lak ke avon..g avon pon jadik..huh..rembat lagi tupperware yg avon duk jual skang..3 for rm4.90 saper xnak..saya mmg gemar kumpul tupperware..beli 2 sebab nak bagi kat mak mah satu..nak bagi kena pilih orang sebab tupperware itu nanti boleh digunakan untuk bawak makanan..bukan untuk orang lain, untuk aku n kawan2 aku ni jugak.. :D

1 comment:

mama_umar said...

OHOHOHO..gaye gelak santa claus, g avon kemain masing2 rembat ye..sukeati korgle labuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...