Monday, November 16, 2009

Aktiviti petang Ahad

Pagi Ahad selalunya is my house cleaning day..sapu rumah, mop..buang sampah + all the unused scrap.., masak basuh bilik air..bla bla bla..tugas rutin surirumah walaupon aku blom ade raja rumah..

Petang plak...hmmm rasanya dah lama x pegi shopping..check2 entry ke belakangan ni pon xde citer berjalan2, mlawat kawasan jajahan kan..ye laa agak lama jugak x merayap2 kat alamanda tuh!!!bukan x pegi, pegi tp dengan hajat tertentu..maknanya xde masa nak shopping benda2 lagho..p x g shopping x bermakna duit berkepok2...ye laa ek..klu beli barang pon, barang yang really in need mcm toiletries..baju baju...??baju baju baju...?? jeans jeans...?? BP set...??

Patutlaa..mgu lepas n 2 3 minggu kebelakangan ni saya bz ngn keje..mgu lepas mgu jumpe kawan2 lama n sblm tu kena pegi RA sebelum tu g Langkawi jugak..rs pelik pulak pada diri sendiri :P g Langkawi ritu pon x beli aper..cuma beli my fav choc hersheys kissess...(ini my fav ye..klu sayang kay saye belilah choc nie :p )

Hari nie, badan dah rasa semacam jer..siap apa yang patut dah smapai kat IOI..park baik punya depan pintu..mmg rezki betul..best nyer dapat habiskan masa kat shopping complex..pulak taim2 jusco card sale...

Aku beli aper??xde beli ape sangat pon..beli BP set jer..pattern fancy2 gitu.. :)>- bukti bergambar..??perlu ke..??I shy shy laaa...other than dat xde sangat..tengah2 bulan babe..wat du yu espek..usyar2 gak kat crocs tu p telan liur je laa nak beli new collection...

Hmm mebi saya kena consider nak beli running shoes yang baru supaya motivasi untuk bersukan tu lebih giat..sebab minggu lepas langsung xde physical activity..ujan arrr alasan p makan menten...berpinggan2 nasi digasaknyer..p esok saya bertekad untuk pegi joging at least 4 round.. 8-> seyes nih

Menu hari nie:
Pagi
4-5 keping cekodok ikan bilis
RGC
choc milo dalam 4 petak... :((
Nips jugak...
Epal sebijik...
H20 H2O H20++

Lunch (agak lambat konon nak skip p dah tremors sgt)
Set Tori Karage Don kat Sushi King (habis nasik satu bowl..)
Tambah lagi telor salmon, anak sotong
Yasai tempura (gorengggg) :)>-

Dinner (mamak larrr)
Megi goreng
Milo tarik
Air laici..


Diet ker nie... :-&

1 comment:

afendi ariff said...

diet yg berjaya...heh!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...