Wednesday, November 25, 2009

Entry terakhir sebelom bercuti

Yeay!!! Last day kat office..ade keje lagi nak buat buat getting lesser dari before but ade 3 important task yg pending..mgu depan exam paper nak kena mark p aku sedang bercuti ketika itu..

Yesterday, another visit to Azzahra, BB Bangi sebab suddenly aku rasa my right hand sakit..nak gerak sakit, bukak paip..nak drive bawak kereta paut stereng tu lagi seksa..tkial2 nak parking..nasib baik ader sorang mamat solo sementara yang nak tolong parking..mamat tu memang suka tolong anak dara yang dalam kesusahan ;)

Then, doktor tu agak baik n bersabar gitu..katanya aku kena satu penyakit yang biasa berlaku di kalangan wanita : tundovitis DeQuervains tenosynovitis..dalam 10 wanita, 9 daripadanya akan dapat tendosynovitis..sebab, penggunaan tendon yang berlebihan. Wanita byk gunakan otot pada wrist untuk berkerja, berbanding lelaki gunakan otot yang lebih besar n kuat pada bahu :-SS

So balik dengan Voren gel, Myonal n Celebrex..semua untuk tahan sakit..

Memandangkan, esok aku akan balik Labuan, so hari ni Blueberry Cheese Tart yang aku order dari Mak Mah dah dapat..x sabar nih...open for order ye..n fruit cake yang sedap..lupa sekejap yang aku sakit tangan :D

Tak sabar nak makan..sedap tau kawan2..
Saja kasik blur effect..saspen sket...:D
Mari jamu mata...

2 comments:

mama_umar said...

shar..balik nnt jgn lupe visit aku yee,hehehe

afendi ariff said...

sakit2 pun still berselera....kira oklah!
heh...get well!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...