Wednesday, February 4, 2009

Sudah lama

Dah lama x update blog..byk sangat nak citer..p malas nak menaip...p ble dah start xle bhenti..byk plak idea nak citer...

Yang pasti, saya dah berjaya beli anti burst ball kaler purple(pink tadek yer..) kat Fitness Concept jumaat lepas..harap-harap dengan ada bola tu ble laa bersenam sambil tengok TV..melantun-lantun laa depan TV..penat gak weh!!!

Masa baru2 beli tu excited sangat...ye laa bola tu duk dalam kotak, kena lipat2, kepek jer bentuk dier....sangat x sabar nak tengok bola tu beso n kembang...saya plak jenis x sabar, sampai kemek2 pump tu kena pijak..lagi makin besar lagi resistant, susah nak pam!! P akhirnya berjaya jugak mengembangkan bola tue..seronok sangat..so pasni xde alasan nak malas bersenam..

Dan tekad aku ngn zeti n kak men terus berkobar2 nak diet p pantang jumpe makan atau diajak makan mesti xle kata No..ngn kabonara udanglaa, kengkadang makanan yang simple (nasik + ikan masin) pun ble berselera...

Petang ni plak saya berkobar2 nak g joging pusing kolej pas keje...harap2 x pancit..hahaha...dan sudah agak lama x wat endurance exercise...huahuahua...ngantok sungguh hari nie...

Selamat berjogging petang nie...

2 comments:

mama_umar said...

oh,yeah?name aku pon masuk nih,hehehe,weh,jom aunty aini's,ekekek

Nashays said...

Ampun..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...