Friday, February 13, 2009

Ape perasaan anda kalau...

Kalau sedang anda sedap-sedap menebang kat cubicle member sambil bergosip pasal lelaki dan lagu U can put the blame on me... n kat meja member anda ader radio yang sedang memutarkan lagu yang tersebut...

Sambil dengan kawan saya bercerita saya pun menggoyangkan badan sket2 (sket jer...kang klu banyak org kater aku gedik..p mmg iye pun..gedik santai..bukan gedik loya...) :p dan kawan saya pulak x sempat nak sound bahawa ketika itu CEO saya sedang menuju ke arah saya....hahahahhaa...

Malu giler..tengah sedap2 borak ngan BaLang pasal xde lelaki pon yang akan nyanyi lagu tue tetiba CEO saya lalu kat belakang p nak kaver line punyer pasal terpaksa gak suh dier dengar lagu tu n comment..hahaha...

Well, the CEO said...-NO COMMENT-

2 comments:

i.am.belle said...

hohoho.. kalu aku, aku pun malu dong xD

Hidup KOKA said...

Ngeh Ngeh Ngeh!!!!

Kalau aku jadi CEO tu...... Buat bodoh aje le!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...