Tuesday, March 15, 2011

Timed bomb

Semalam..
Lagi 30 minit nak balik
Terserempak ngan boss..
Mesti rindu aku neh..
Maklumlaa pas aku cuti die lak bantai cuti satu bulan


Best tau boss cuti satu bulan..
Kurang sket inbox kat email..
Kalau tak ade ajer dateline nak kena kejar


Tetiba mamat ni kata
I will see you later
Hah!! 
Later...
Dah nak balik nie..
Later tu hari ni ke lain hari..


Sampai sudah tak panggil..
Hari ni berdebar2 ku pandang pager..
Kengkadang pegang pager nie
Macam pegang timed bomb..
Bebila boleh meletop...
Tengah makan pon leh tersedak kalu die memekak


Konsentrasi nak mengular pon terganggu..

5 comments:

White Bird said...

sya,ko ada wat salah ke ni ?

atau bos dah terpikat kat ko?

















larikkkkkkkkkkk

DrSinga said...

dia nak seveneir eh??

Nashays said...

wb: ape ke hal nak terpikat...die nak kasik keje laa tu..

dr singa: buat pulut kuning jamu mata kat blog klu kasik sevenir..xde kose der

mama_umar_maryam said...

kt sini HR mmg xcarik kitorg weh,klu HR carik samada ko kene fired atau nek pangkat,hahahah,tp klu cordinator emel con4m tambah klas,arghhh

Nashays said...

zety, part yg first tu menakotkan..HR pon x carik..die pon sama kaki ngular..p klu boss, mmg nak kasik faraid laa tu xde lain

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...