Borak2 ngan kawan
Pasal Malaysian Food
Iye2 aje laa aku kan..
Macam terer nau laaa aku memasak kan..
Tetiba tercakap pasal benda nie
Alamak ape lak nama mende alah nie in English erk…
sour slices, slice of sour, gelugor slice..
Menggelupor aderr…
Last2 kena gugel gak..
owh ko panggil tamarind peel ye..
Ingredient wajib ble buat gulai lemak..
5 comments:
nasib baik ko tak feeling-feeling dictionary lalu jawab dalam bahasa Italy, kalau tak, hebat laaa kauuuu!!!
perg..nak dpt dlm bhs inggeris pon kn gugel..ahhahaaa
tamarind tu mcm asam jawa x? oh,same je yeh?
tu laaa pasal zety..tamarind tu setau aku asam jawa..
nasib bek bukan javanese sour..
TAMARIND = ASAM JAWA
ASAM KEPING DIBUAT DARIPADA BUAH ASAM GELUGOR. DIPANGGIL 'Garcinia Atroviridis' ASAM KEPING DALAM BAHASA INGGERIS BOLEH JADI DRIED GARCINIA OR TERUS JE 'Garcinia Atroviridis'
Post a Comment