Friday, March 4, 2011

On the border

Lama tak citer

Kesah makan2 luar..

Memang jarang makan kat luar pon skang..

Lebih banyak makan kat umah orang

 

Makan kat luar kat sini

Tak semeriah macam kat tempat sendiri

Hidangan dengan portion yang besar

Tak leh duduk sembarangan

Pompuan kena duduk kat family section..

Mana nak beringat kena diet lagi..

So the best solution..

Share dengan kawan-kawan..

 

Venue baru nie

Nak treat diri sendiri..

Dinner kat On the border

Ala2 mexican grill..

Sesekali kan..tekak kena bagi rasa Mexican food..

Yebba yebba andre…

IMG_0046

Senja kat depan on the border

IMG_0050

Menu book…

 

Sori, kondisi perut dah lapar sangat

Dan teruja tengok fajita datang menggelegak gelegak

Takde sorang pon yang sempat amik gamba..

Tapi overall..

Food sangat ok..

Portion besar..

Sedap jugak except nasik dier

Pakai calrose rice –> masak dengan rempah die

Rasa sangat takbleh di terima tekak

 

Tapi kalau compare ngan TGI atau Chilis..

On the border kureng sket kot..

Sebab..

Dah nama on the border..

Kena duk tengah2..

 

Owh kawan saya pesan..

Lenkali kalau ke sini..

Kena bagitau hari tu ade orang punya besday

Sebab pastu derang ramai2 akan datang kat meja nko

N nyanyi eppy besday dengan meriahnya… ;)

5 comments:

White Bird said...

sya,nanti belanja kita ek

Nashays said...

boleh dear...insyaallah..

i.am.belle said...

Halo Sya. On the border tu dimana eh?

Err tekak ni mmg tak boleh telan nasi buatan mexico. payau. so far ok kat chilli's je :)

muah muah

Nashays said...

belle, lokasi skg kat jeddah..

kat mesia x perasan laa plak ade on the border ke tak..

on de border yg sya tau kat jasin ngn tangkak jer..ekekeke

mama_umar_maryam said...

diorg nyanyi versi omputih ke versi labu labi?hahah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...