Kembali bersiaran..
Harap2 lepas ni takde
Hibernation mode..
Resident permit yang permanent dah dapat
Takde laa rasa cam PATI je
ke hulu ke hilir bawak kertas selai..
Besar gabak lak tu..
Internet pon dah dapat..
Alhamdulillah..
Syukur dengan rezeki yang Allah berikan
Semoga terus melimpah ruah
Dan aku tak lupa untuk terus mensyukurinya..
Hurmmm..
Banyak nak citer
Maklum laa lama tak updet
Tapi ape kata sebagai pembukaan
Citer pasal makan dulu..
Sebab bercerita tentang makan dan makanan
Boleh membuat kita meleleh air liur hepi
Dan makanan juga adalah antara topik
yang paling seronok dibualkan
Especially bila jumpa orang kampung di tempat jauh..
I really miss moment yamca, chapteh, lepaking kat
Kopitiam, kedai mamak dan jugak pasar malam..
Skang aku nak tunjuk
Hasil air tangan aku
Sebab sekarang hidup sudah tak seperti dulu..
Apa yang teringin kena masak sendrik
Tak boleh nak ode kat kedai dah..
Taraaaa….
Spageti oglio olio…
Lemon grilled hot chick
Pandai aje aku kasik nama kan..
Pastu layan lak ngan Barbican..
Semacam aje kaler n buih tu kan..
Tapi taraa mabok punya…
Halal..minum tak dosa
Western je ke?
Iye..
Dah itu je bahan yang reti masak senang nak carik
1 comment:
uishh..segan..masak western aje..barbican tu byk kt uni aku nih,tp aku xpnh try
Post a Comment