Sunday, August 2, 2009

Hari ahad

Ahad datang lagi..yang best bila hari ahad ialah...
- aku leh bangun lambat sket daripada biasa...
- leh tengok tv, santak sampai ke petang
-leh g jenjalan, mlawat soping kompleks
- buat house cleaning, kutip baju, basuh bilek air..bla bla bla

Tapi ahad ni, patutnya aku ade game ngn student2 aku..dah pektis siap nie..sebab xnak digulai cukup2 dek bebudak nie p last2 kena kensel sebab ramai budak demam...uishh penat jer pektis

Seram sejuk gak ble dah 45 orang yg demam..takut H1N1 tu..p bagus gak leh tutup kolej selama seminggu...xde ke anak murid nak declare baru balik dr mexico...

Sudahnyer, lepak dekat NCI temankan kawan, admit sebab measles..takut gak kn jangkit...syuh syuh...nasib baik ader wifi...layan jer laa...

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Nashays, you have a very nice blog. Love the checkered decor.
Bahasa saya sebelum Merdeka, wayyyyy back in the '50s and but saya suka dan enjoy bacha yours as well my other blog friend's bahasa, as I am facinated with the ha ha, short cut Malay words you all now writing.

Totally different to what saya belajar sebelum Merdeka...ada la kelang kabote sikit try to understand the meanings, but slowly realize the meanings.
You have a nice day and keep a song in your heart, best regards, Lee.

Nashays said...

hihihi..thanks...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...