Thursday, July 30, 2009

Dah lama x updet blog sebab....

Memang dah lama sgt x updet blog..sejak2 pegi reflexology hari tu..bukak blog pon xde mood..agaknya masa buat reflexology hari tu, amoi tu dah terpintal urat memblogku..:p

Or mebi jugak aku bz lately..bukan bz keje p bz ke ladang..hahaha..ape lagi...ladang alam maya ku difesbuk...sebuk laa sgt nak tanam strawberry, squash, pumpkin, leh tanam padi lagi...mau sasau kalu x lawat ladang dlm sehari...

atau jugak keadaan meja aku yang x terurus..tgklaaa bukti bergambar kat bawah..ni semua pasal dah 3 tahun keje kat tempat yang sama kot..klu korang x caye, korang tengok bukti bergambar nie..makcik cleaner pon takut nak mop kawasan jajahanku ini

Bawah meja, walaupun duduknya tepi tong sampah p tu bukan sampah ye..tu adalah kertas test anak2 murid..separuh dah mark, separuh belum..owh tetiba kepala rasa berdenyut!!

Yang ni lak atas meja...coklat Hershey's wajib..dalam kotak tu isinya silih berganti...ops Hershey's tu Encik Yaman yang bagi ye..ader lagi...cd tu sebahagian dr assignment anak murid!!!

Ni pon atas meja gak...uh..tikus nak lalu pon seram..habiskan keje then nak kemas meja..berserabut kepala otak tgk meja camni..hishhh..keje ader di atas, di bawah, di tengah, di tepi...

Dan yg di bawah adalah kasut dan selipar kuning yg selalu jd mangsa sepak..dan kadang2 ble boss panggil tetiba leh tertukar kasut plak...

P hari ni, rs rindu teramat sgt nak memblog...rindu nak hopping kat blog kawan2 blogger...nak masukkan gambo n komen kat blog orang lain..

Opsss...nak share kegembiraan ngn seme orang..sabtu depan befday saye..p saye dah dpt advance befday gift dari Incik Fadzli..huhu...p sebenarnya saye tetap nak henbeg "teka" tu jugak...
Anterior view...siap ade efek blur yg x jadi lagi...G705 special edition

Posterior view...bunga lily...bunga2 tawwww..aweknyerr lahhh



1 comment:

mama_umar said...

sebenanye ko nk tayang hp barukan?kan? ceh,tebako je tgk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...