Friday, March 27, 2009

Semalam saya mc

Huhu...akhirnya mc jugak...dapatlaa rehat kejap..kejap jer sebab pagi semalam lepas bekfes dapatlaa g kedai sambungkan rantai kaki yang putus pastu anta seluar kat kedai aunty cina untuk betulkan zip..hehe...

pastu g azzahra, jumpa doktor khairiah yang baik hati dan sempoiiii..thanks doc 4 da mc and advise..dapatlaa difflam lozenges..siap pesan xmo ubat byk2 bukan makan pon..

pastu g melantak abc...ubat yang paling berkesan untuk orang demam yang sakit tekak...siap ader aiskrim lagi kat ats tue..
then malam lak, ekin kater nak blanjer sebab dapat bonus...sushi lar..ape lagi..lantak benda yg dah beratur depan mata...dan yang tinggal hanyalah chopstick yang tercacak n teh percuma yang dah kena refill beberapa kali...dan pagi ni padan muka aku sebab sakit tekak ader lagi tetapi ku gagahkan jua g keje sebab ader meeting....huwaaa!!!! n aku rindu nak mengepost gambo kat blog...katernyer!!!!

3 comments:

Hidup KOKA said...

Sedapnya ABC tu.......
Oh tidak! Ia akan menambahkan kilo dibadan ku!!!!

Nashays said...

sesekali tambah kelo..petang kang kogging laa balik..:D

zack adrey said...

sushi punya piring tu aku tengok ada kaler pink jer....memang sah ko nih pinky girl..lain kali ajak aku makan sushi...aku suka telor ikan yang merah2 tu....telor mender ntah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...