Tuesday, March 10, 2009

Confessions of a shopaholic

Untuk cuti 3 hari saya telah berjaya melakukan terapi yang sungguh menenangkan..bukan spa, bukan facial, massage, golf etc p p shopping..

Berarak bersalawat sungguh2, cukup 3 hari..dari mines x puas ati sambung lak esoknyer g brickfield, then jalan pudu, x puas ati lagi cr pulak sampai ke jalan TAR. Dahsyat...

Untuk hari2 santai tu saya berjaya mendapatkan
- tote bag jimmy choo dari kak zalina
- subang gatal x 2 (teringin nak pakai :p)
- belt beso kaler putih
- tops kaler merah

Sanggup redah jammed + hujan kat pasar pudu..lalu celah2 kedai b*b!...sampai uwek2..baju lokos kena hujan boleh kering balik..dahsyat x dahsyat

Ni seme pasal malam kaki longgar laa nie ngn tema red glitters. Pastu sesajer wat bolly dance..nervous nie nak tunggu malam..jenuh cari hip scarves sampai ke sudah x jumpe..last2 gelang kaki ngn gelang tangan jer yg bleh nak wat keceng2...

P/S: dah lama x update blog, bengang ngn selkom kat area umah yang ader konek-sion problem.

3 comments:

Hidup KOKA said...

hAVE FUN........

mama_umar said...

wajib tayang belt baru & red glitter occay..subang dah ade, hehehe..gatai

Nashays said...

lupe nak cakap...pegi sungai wang jugak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...