Monday, March 2, 2009

Hari nie mood saya agak baik

kerana pepagi lagi saya dah bangun siapkan breakfast...panaskan ajer n tinggal nak sapu2 telur yang dah dilenyek2 and letak mayonis ke atas roti gardenia kegemaran saya....

lebih nya plak bawak g ofis sebab kat ofis ader ramai lagi pemakan2 profesional..sampai ofis mak mah lak bawak pulut kunng, rendang, nasik impit n kuah kacang...thanksgiving laaa kononnya sebab baru dapat bonos n saya melantak lagi tanpa memikirkan kesan sampingannya...murah rezeki mak mah...

mood saya agak baik sebab semalam saya telah melantunkan memoir jiewa kereng saya...pastu baca balik cam poyo lak rasa...

cuaca pagi nie menyebabkan saya malas nak semakkan otak ngn perkara remeh...meh masuk klas...jalani terapi relaksasi n katakan pada diri sendiri..saya memang suka kerja saya....:((

2 comments:

i.am.belle said...

'pulut kunng, rendang, nasik impit n kuah kacang...'


laislabonita. sumpah! aku rasa sgt lapo skrg. ngeeeeeeeeee

Nashays said...

lapo jugak...makan jer tanpa rasa bersalah sebab klu nak tunggu raya lambat lagi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...