Thursday, January 6, 2011

Dalam hati ada taman..

Lokasi: tengah2 kat spital

Ada juga subway di situ..

Banyak bangku untuk duduk

Bukan untuk berdeting

Tak penah di buat orang Arab

Duduk berdua-duaan di sini..

 

Boleh juga berfungsi sebagai

Tempat mengular berehat, menghirup udara segar

Sambil layan secawan kopi Barnie’s

 

Tapi udara takde segar sangat

Sebab dah jadik tempat orang (kedue-due jantina)

Merokok di situ…

Agaknya die tak faham signage ni untuk ape..

DSC00908

Tak pun memang tak reti bace..

Abaikan pokok kurma itu..

Tak sopan merokok di hospital..

 

Ada plak yang suka sun bathing di sini

Pakai baju yer…

Sampai merah dibuatnya..

DSC00907

Eh!! ada makhluk comel dengan lab coat putih

Berseket kembang di situ..

Sambil melayan petunia yang cantik

DSC00909

Sangat best..

Suasana winter selepas hujan..

 

P/S: Dalam spital takle amik gambar juge sebenarnya…

Sape yang tak reti bace skang….Ahhaaaaa… :)

8 comments:

Affan Ruslan said...

dok mana ni? tgk kat profile atas tu, jeddah. mesti bes kan

Nashays said...

best..alhamdulillah :D

hjmins said...

Salam Nashays,

Mesti seronok keja di jeddah kan...kan.. Jauh perjalanan luas pandangan.

merahitujambu said...

kt jeddah?wah...

wtpe kt sana??

org skang dh x kisah simbol larangan merokok..diorg ni degil

Nashays said...

hjmins: seronok dlm definisi yg berbeza..dapat keje dgn other nationality, tp tetap hujan batu yg lebih baik :p

MIJ: tu laa pasal..mcm2 alasan dia kesik..sy keje kat sini :)

qellissa said...

bestnya kat sana winter..sini pon cuaca ala2 winter gak..sikit2 ujan sikit2 ujan..sejuk je....hihihi..best kan duk sana leh jumpa pakwe arab hensem2..lalala

Nashays said...

qell: ensem laa sgt ye..uhuhuuuu nnt kn madu... :)

Wahidah said...

hahaha....layan bace entry ne...tk de masa nak cuci mata time break...tp org tu leh lagi lepak2 cuci mata...sgt jeles okeh..:P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...