Thursday, March 4, 2010

Statik

Aku rasa pelik..
2 3 menjak nie
aku rasa aku dah cukup jaga calorie intake aku..
Amik half dari normal serving..
Kurangkan high fat food
aku dah lama x sentuh roti canai, nasik lemak, pizza, nasi kandar
Dah lama jugak...
Aku tak makan malam
Ok aku tipu...
kadang2 aku curik makan jugak tgh malam

P aku joging..
adalah dlm 3 km tak kurang..
dlm almost 30 min sehari..
lepas aku joging heart rate aku akan mencanak2 
maknanya aku ble burn dlm 300-400 cal utk satu sesi joging..
random calculation

Isunya ialah
bila aku timbang
berat aku seolah olah dah terlekat kat satu angka tu
penimbang itu puaka sungguh...

dah lama nombor tu x turun2
duk statik kat situ jer..
samting wrong samwe nie..

aku ske tgk the biggest loser tu
dalam seminggu boleh turun average dlm 4 kg
p aku..
aku rasa setakat nak naik 4 kg seminggu xde masalah
p nak turun sekilo pon cam sakit sgt jer

To be honest
berat aku turun
tapi bila dah samapi stage nie
die jadi statik
I need to lose at least 4 more kg
nak get rid fat dekat lengan, thigh, abdo..
ye aku sgt envy pada lengan jiran aku nie..

Bukan pada tatu nye itu
tetapi pada figure lengan nya..
setakat bumper die - cantik sket dari aku...

Aku dah add david nuku kat fb
aku tunggu confirmation dari dier
aku nak tny die nanti masalah aku nie..
agak2 dave nuku yang hot itu nak tak jawab soklan aku neh...
:-/

2 comments:

mama_umar said...

laa..nape ko letak gamba aku ni shar? malu i taww..igt,cabaran aku tgal 2 bulan je lagi,hahahaha (gelak jahat),weh,takat nasik kandar tu maapkan je laa

Nashays said...

hahaha...mn leh...dosa...
ko kena igt perjanjian kita nak pakai 2 pc kat tepi sg madu/ susu di syurga sok...:P
igt lagi 2 bln...jom starhut

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...