Friday, March 12, 2010

Derita merindu

Tajuk entri takde kaitan dengan cerita seterusnya…

Cuma aku suka sangat dengar lagu tu..

Ada kaitan?

Hanya hati aku yang tahu..

Sayu…

 

Lama x update..

memang banyak cerita..

Bukan setakat tak updet..

Blog kawan2 pon x terlawat..

Rindu nak tau cerita terbaru korang…

As I said before..

Blogging itu juga satu terapi relaksasi selain shopping..

:)

 

Bizi dengan dua makhluk halus kat rumah..

Yang sorang x berhenti bercakap..

Dengan echolalia…

Yang sorang lagi dah macam anak popeye..

Pantang lepas..

Laju je merayap…

 

Lagi..

Bizi dengan OhDalja dan Gang Taebong..

pengaruh cerita korea begitu kuat di rumah itu

Dua ekor arnab comel..

Sungguh girang melihat 2 ekor arnab melompat2..

 

Dan…

Ingat lagi tak langkah pertama nak keluar dari zon selesa itu..

Alhamdulillah…

Tapi tak ble cerita lelebih…

Dah betul2 komfem baru boleh bgtau..

Bahaya beb…

Sekarang bukan boleh meluahkan perasaan sesuka hati di blog…

Diari konvensional itu juga yang tetap boleh pakai..

 

Untuk itu..

Aku ada a very long list to do..

Sangat2 tedious..

Tapi kena kuatkan hati..

Sediakan wallet yang tebal…

Sebab..

Setiap kejayaan itu perlu dimulakan dengan langkah pertama..

Semoga langkah seterusnya aku mampu mengatasi..

 

Untuk hati..

Tabahlah..

Kuatlah..

 

Untuk cinta hati…

Bersabarlah…

Sekiranya aku ditakdirkan untukmu..

Kau dan aku..

Akan bersama selamanya…

Insyaallah…

1 comment:

Hana's Love Nest said...

good luck c's :) jln2 bls knjungan..hit me back kayh. da follow btw :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...