Wednesday, May 27, 2009

Cendol sedap??

Wanna share the cozy place for cendol (a dessert made of glutinous flour, gravy made of milk or coconut milk).

It's Jo cendol at Pokok Sena, Kedah after exit thru Hutan Melintang to Arau.

Sedap sangat tu tak laa tapi ble laa hilangkan dahaga n penat lepas drive jejauh. According to my b0ss, at first this restaurant started with a small stall under the tree.

Ade banyak jenis cendol, ade yang special dengan pulut n aiskrim sekali. Oleh sebab aku x ske pulut so aku ode cendol ngn aiskrim jer..aiskrim durian tue...


Ni gambo lepas cendol digodak2...dapat jer x sempat nak amik gambo...dahaga sangat gamaknyer

Signboard leh nampak dari tepi jalan...leh laa singah klu nak g UUM ker, arau ker...

Tapi yang paling best kat sini ialah the cucur udang yang very crunchy dengan kuahnyer sekali...uh sedap..skang pon teringat lagi cucur udang tu...siap ade tohu lagi...huhuhu....

1 comment:

mama_umar said...

sedappnye cucur udang ..buat aku lapor jela ko nihh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...