Monday, August 2, 2010

Empat dalam satu..

1)

Award dari cik Putri..

image

Thanks ye cik Putri..

Tak sangke rapuan aku kat belog nie dikira interesting… :)

Bangga gak tuh..

 

image

Selebret dengan bunga api..

 

P kena tag 15 org laa pulak..

Mak aihhh

Ramai nyer…

Kire wakaf aje award nie ye..

Sesape yang rasa belog nye interesting..

Dengan penuh gile kuase yang diberi

Sila lah ambil dengan penuh rasa bangga dan terhormat

Jangan malu2..

Bukan selalu weh aku kasik can feeling belog interesting :D

 

7 things about yourself…

  • Masa amik award ni, lagi 6 hari nak seleberet besday
  • Besday yang ke 30..mak aihhh dah tua semakin matang dan chomel :D
  • Sangat sayang pada seekor arnab ngader2 bernama TaeBong
  • Currently sangat sibuk dengan keje nye kat ofis..tolonggggg
  • Orang suka tanya soalan bila nak jemput makan nasik minyak
  • Masalahnya tak tau nak kawin ngan saper…ermmmm….pujaan hati?
  • Kadang2 minah nie sangat poyo..memang poyo pon bukan kadang2 aje

 

2)

Jumaat hari tu

Tengah blog walking kat one of my blogger friend nad nazira

Die masak ketam gulai lemak cili api..

Sedap sangat rupe ketam tu..

Rupe pon nampak sedap, sib baik nad tak offer aku rasa :)

Dan aku pun jadi sangat teringin lepas tu..

Gelisah…hati meronta2 nak g pgiant beli ketam..

Walaupon hari panas berdentum..

Susah nak carik parking dan

q nak bayar kemain panjang

Maklum aje hujung bulan orang aku baru gaji

Ku gagahkan jua..

Hasilnya…

DSC00590

Abaikan kaler yang pucat

Dan jemari ketam itu

Contoh komen stendet mak mertua

Yang penting sedap tekak aku tak kempunan

Dan sedap sebenarnya

Puji sang pujaan hati

Walaupon keinginan menambah nasik dikongkong

Hahahahaaaaa…Gelak puas ati

 

3)

Sekarang sambil2 curik updet belog

Lepas invigilate exam..

Ada satu group anak murid..

Sedang final exam..

DSC00593

Huhuhuuuu…

Abaikan anak murid yang duduk tak semengah

kat exam hall tuh..

Masa nak bw pon agak limited

Tapi sambil2 tu..

Lepas hantar paper exam tadi..

Tengok tabung bunga telor

Yeaaaa..dah boleh cash out..

P cek nye belom lah sampai ke tangan….

Hasil berbelogging selama ini..

Penat lelah korang kelik iklan kat sini :)

Terima kasseh semua….Aiii tak sangka

Cakap dengan nada macam lepas menang kategori

artis paling fofular

 

4)

Lagi 4 hari besday aku rupenye

Korang dah fikir ke nak bagi ape kat aku tahun nie…

:D

4 comments:

TTT said...

ehem2 sis lagi 6 hari ek..
beshnye :D

acepa weet said...

wahh nie masak ketamm..sedapnye..da lame cepa xmakan ketam

Nad Nazira said...

Nashays!!!!!cayalah awak! nad boleh bayang la perasaan meronta2 nak makan ketam tuh. kalau nak makan kedai payahnye la nak carik, kan. hehe. siap masak untuk sang pujaan hati tuuu.


nad masak aritu terlebih kunyit..tu yang kuning semacam..hehe


two thumbs up!

Nashays said...

Ttt: menanti dalam debar..:)

acepa: limited eds ni..bukan hari2..agak teragak je nak makan baru masak :P

nad:memang payah klu tekak nak makan nie..:) pujaan hati tu makan nak amik ati je walaupon rasa cam air ujan :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...