Tuesday, August 3, 2010

Meatball dari Ikea

Keje kat Nilai..

Tapi boleh lunch kat Ikea..

 

Jenuh tu tipu yakinkan mintak cuti dengan boss

Nak cuti keluar tiga orang sekali..

Ngan Shiro dan Zety (opismet)

Ber-meatball di Ikea sebelum pose :)

Last2 pegi berdua aje ngan Shiro sebab

Zety terpaksa jaga Che Umar yang demam..

 

P alang2 pegi Ikea..

Mana sah makan2 aje kan..

Sure balik bawak buah tangan..

Hurmmm dekat2 nak raya nanti mesti lagi meriah barang2 Ikea nie..

 

Berjalan window soping yang sopan

dan berhemah..

Beli ni aje..

DSC00594

Tempat simpan baju kotor

RM8.90..

 

Pastu..

Ni yang buat hari jadi lebih gumbira…

Lalalaaaaa

Dah lama ye ke? tak beli henbeg baru…

DSC00595

Baru kan..

Plastik pon tak bukak lagi :D

Padini kat Ikano ade sale..

P separuh crazi jer..

Takde laa crazi sangat..

Boleh laaa nak replace beg aku

yang dah koyak kat bahagian dalam

Yang bila masukkan henpon..

Henpon akan terselit jatuh kat bawah sekali

Sedih sangat…

 

Tapi hari ini sangat gembira

Sebab g keje

Lenggang2

dengan beg baru..

:D

6 comments:

mama_umar_maryam said...

ahhhhhh!!! mencik!mencik! sori kronii,bkn maksudku nk montengkan date ikea kite =(

Mar said...

anda tlh ditag,..law sdi ambik la ea,.
pelajar kolej murni ke????

White Bird said...

nasy ~ cantik beb beg padini kamu tu..

S..U..D..@..I..S said...

Lor..sian kami.. kat utara ni xdak IKEA...bli beg kat Pasific ja....

s h e e said...

nk itot shopping....

Nashays said...

wb: tengsss...sesekali nak reward diri sendri :)

sudais: ade laa jugak kan...tak pon soping online :D

shee: laaa apsal skang br cakap..hihihiiii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...