Thursday, February 18, 2010

Tag sesuka hati

Tag dari myrule 

Tengah layan mata ngantuk petang2.. xde niat nak ngular /:)


1)Where is your cell phone?
Ade kat tepi mouse, on silent mode..senang nak angkat kalu bunyi... :P kadang2 igt fon tu mouse

2)Relationship?
Alhamdulillah sudah bersama almost 7 years.....plan to get married soon...

3)Your hair??
Selalu selamat dari bad hair day incidence sebab pakai tudung...hari2 syampu

4)Work??
Ada laa niat nak berubah angin p kena tunggu bonus dulu.. :-$
 
5)Your sisters?? 
Manufactured oleh kilang yang sama tapi kami adalah produk yang totally berbeza :P

6)Your dream??
Saya nak kawin ngan orang yang saya sayang...

7)Your favourite thing??
Sopinggggg of cos...

8)Your favourite drink??
air suam...0 calorie

9)Your dream car??
Saya nak kereta sedan..nampak solid n sexy

10)Your shoes?? 
High heels dari Nose..baru beli..p hari ni saya pakai bata comfit

11)Your fears?? 
Bila gaji x masok

12)What do you want to be in 10 years??..
Mrs Ribena...with kids, happy family, wanita berkerjaya dan wang simpanan maksimum di ASB..

13)Who did you hang out with last weekend?
My old officemate Siti

14)What are you not good at??
Meniaga, jual barang, promote barang..

15)One of your wish list items??
Saya nak netbook

16)Where you grew up??
Labuan, Ampang

17)Last thing you did??
Soping kat giant, kumpul lagi setem untuk redeem piyok Italy... :)

18)What are you wearing??
Baju kurung warna kuning, my student kasik..

19)What aren't you wearing??
Mekap..muka rasa tebal semacam jer..

20)Your pet??
Xde..p plan nak bela arnab..saya suka binatang yang berbulu

21)Your computer??
Toshiba..p masuk wad

22)Your life??..
Happy, bersyukur dengan apa yang ada

23)Missing??..
Him...

24)What are you thinking about right now?
Kira2 bonus, bape bulan gak nye..pastu nak beli sunglass

25)Your car??
Kat side mirror ade panty kaler pink...   B-)
26)Your kitchen??.
Ada kitchen kabinet warna merah, my kawan baik punya p untuk ambik gambar sahaja

27)Your favourite colour??
Pink

28)Last time you laughed?? 
Tak ingat..saya memang suka gelak
 
29)Last time you cried??

Tak mau ingat..malu dowh :(

30)Love??
En Ribena  :x

31)Who wants to share their ONE'S?How about?.
Saya tak suka berkongsi..
:-bd
Alamak...Boss dah panggil meeting pulak dah...

4 comments:

MyRule said...

boss nak aper?...:p

Nashays said...

xde hal...ok jer..:)

mama_umar said...

hahaha,kdg best gak lyn tagging cenggini,huhu..diam2 tau dpt sovenir dr boss,syyy..hanya diva2 terpilih yg dpt,kah3

Nashays said...

nnt aku buat spesel entri untuk itu mama umar

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...