Tuesday, July 14, 2009

Cik kasut ditemui

Sebenarnya dah lama jumpe n dah pakai pon cuma xde kesempatan nak upload gambar..nak cakap banyak pon x guna:P masalah nya lepas jumpe satu kasut tu, banyak plak lepas tu yang berkenan...ironi sunguh

Ni laaa rupe kasut yg di cari tu..ader kat IOI rupenye..bersembunyi..sedapnyer pakai kasut yg kiter suka..sexy..berbaloi-baloi kata Amy Search...



Sesambil tu usyar gak crocs, p next season lah ye..kang kena sumpah dek kasut lak..beli p x pakai..masuk adidas, rembat yg kat atas ni plak..senang nak travel dekat2 malangnya dah kena rembat si adik bujangku


Dah penat ronda satu IOI, singgah jap kat TGI. Lama x hang out kat TGI..p hati2 yer klu pode makanan.

Balik umah dengan penuh kegirangan. Esok nye lak g Alamanda, tgk kat Vincci, ye laa nak cr kasut pakai nak sidai kain katakan...p apsal yg satu ni cam cantek jer..hah ape lagi..beli lagi...sebab nampak sexy jugak..yg penting dier leh stretch kat belakang..xyah renyah nak hook bagai..sexy jugak!!!

Beli satu rs cam x best lak..amik laa lagi stu, selipar nak wat siram bunga depan umah...tapak wedges..selesa x hengat..rugi tak beli kan..alamak setan dah toing toing kat kepala nie..."adik, sy nak ini jugak.."Abaikan jari jemari kaki tu ye...



Sekarang baru bleh tarik nafas panjang...

2 comments:

i.am.belle said...

wah! kasut warna hitam tu mmg sexy. fabulous :D

Nashays said...

ye..cik belle memang faham kenapa org pompuan tetap nak nampak sexy walaupun di kaki..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...