Friday, June 5, 2009

Aku tak suka keje last minute

Seperti ayat yang tertera kat atas...

2 3 hari nie keadaan agak begitu bz..benda kat ats meja pon makin tinggi, lama2 tuan meja pon x nampak n tikus mesti suka meja camni...

Masalahnya aku bukan pemalas nak kemas meja, baru je lepas kemas ader jer budak yang anta asignmnet...aku pown satu saper suh bagi asignment byk2...hahha..lgpun aku bukannya selalu duk kat meja...menoreh manjang...udah petang pon menoreh lagi

Semalam pon satu hari xde kat meja sebab ader kat lab untuk OSCE (mcm practical examlaaa...) petang pas meeting tu aku nak pandang meja aku pon x lalu..sebab dah laaa semak pastu ader lak mangkuk hayun maner p letak jadual exam isnin nie ngn osce 2 hari kena prepare..hilang akal aper?naper laa x cakap awal2...gatal badan agaknya klu x wat keje last minute..igt benda2 nak exam tu seme ader dalam kepala hotak aku gaknye...

seterusnya entri ini akan jadi sesi meluahkan perasaan...
suh coordinate orientation baru ni last minute, programme orientasi change last minute, nak bagi subjek mengajar last minute...semua last minute...aku bosan, aku angkat henbeg aku balik n tido...zzzz

Hari ni pon aku xde mood nak keje...sakit gigi..aku rasa mesti stress induced toothache, headache, heartache...x lalu nak bgn, mandi setat kete n g keje...p aku kena jugak g keje sebab jadual mgu depan x siap, exam paper pon x mark lagi...aku rasa nak demam lagi...

yang penting jgn bagi aku keje last minute, aku x kesah keje banyak p aku ske keje aku well planned and in order...klu selalu kena mcm ni aku pon leh reti wat keje last minute...

Seperti yang selalu aku ingatkan pada nak2 murid aku...
So ingat ye, setiap keje atau apa2 tindakan perlu dirancang sebaiknya untuk memastikan keje yang dilakukan aku jadi sempurna...
weh meh balik umah sambung tido...ops kena jumpe dentist laaa..

1 comment:

Nora said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...