Friday, January 23, 2009

Saya ader satu secret nak bgtau...

Tak tau nak mula camner...p dlm 2 3 minggu nie mmg sy perasan benda tu dah xde..cuba cari tp xde laa bersungguh sangat tu pasal x jumpa..p klu hilang pon kat maner ek...n last skali nmpak benda tu pun x ingat kat mana..im totally lost of memory..


sayang kan..lelagi benda tu ribena yang kasi..klu ribena tanya x tau nak jawab..bukanlaa x menghargai p dah ilang nak wat camner...mebi tingal kat umah ke tercicir ms amik wudhu'


Harap2 leh jumpa balik..

Benda kat jari tu dah xde..tp kn carik jugak sebelum ribena tanya mana cincin yang dier kasik...walaupun tu tomei bukan tiffany, sentimental value tue gpun ske pakai cincin tu sbb die sangat user friendly and x mudah tersangkut...Ampun....

1 comment:

faizzazh said...

abis la... hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...