Wednesday, June 1, 2011

Pindah ke rumah baru..

Link blogspot yang aku pakai skang

http://www.delicioussha.blogspot.com/

Sangat buat aku hangin lately..

Memang mati..

Kesian plak kat kengkawan yang folo

Tapi tak dapat latest updet..

Di samping kekangan ruang dan waktu

Aku jadi agak terhad untuk updet blog..

 

In the end..

Aku decide untuk pindah ke rumah baru..

http://facetofmiracle.blogspot.com/

 

So far rumah baru nie

Belum siap sepenuhnya..

Masih dalam peringkat renovasi..

Ye laa..

Nak buat wiring..

Buat plaster ceiling..

Itu ini lah nak kasik mood blogging yang baru..

 

Jemput ke rumah baru ye..

Bawak teh o masing2

Ngan cucur udang korang sendiri

Makan depan pc..

Senang2 nanti aku buat housewarming…

 

Tetiba teringin cucur udang plak…

6 comments:

Naddea Zaidy Awang said...

kau perasan ka juga tu shayna? hehe.. aku pun heran juga tu kenapa aku blog kau tu mcm nda berupdate.. sudah siap rumah baru nanti bagitau aa..

アヌム ちゃん said...

eh pindah blog ke..rumah baru pulak eh..okey..jenguk sana pulak..apela yg buat jadi hangen tu..ish2..

Iznie said...

eh eh...dah nak pindah blog? iznie baru jer nak singgah2 sini....

nnti hidang la air ek kat umah baru....peace!

hmins said...

Salam,

Cantik rumah baru...rajin rajinle semyum bila tamu singgah ye..

mama_umar_maryam said...

apepon x boleh,hahahaha (layan jambu weh maharaja lawak)
u pindah i folooo

Nashays said...

meh seme ramai2, kecohkan umah baru aku tuh..muehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...