Thursday, April 16, 2009

staff retreat....yeah

esok kampeni tempat aku keje nak wat staff retreat...nak kate jauh x laa sgt, dekat pon x laa jugak..kat agrotek ulu langat nun..wajib lak tu klu nak nnt encik ceo xmo kasik bonus...wah...ugut nampak...mcm banyak jer bonus tahun depan nie..berdebarrrrr

p x kesahlaa...ikut jer sebab klu aku kater x ske nnt ble dah smp saner aku gak yang paling xcited nanti...mesti aku jugak antara yang jadi pelakon utamanya nanti..

esok jgn lupa taw..kol 930 kn gerak dah nek bas pink aku tue...kn bawak potluck..aku igt nak masak rendang ayam..nak test skill memasak aku yang dah berkarat..hehe...

p/s: jiwa aku penat sebab baru habis osce 3 hari n syyyyy paper exam aku x mark lagi...

1 comment:

zack adrey said...

aku pasti memang ko la yang paling excited sha...
paper pong dok kat sana best la jugak sebab aku dapat tolak CEO masuk dalam air dan aku leh tengok CEO kena curah ngan air masa tutup lubang air tu...
Agaknyer bila la kampeni nak wat lagi yer...dan kalau bleh aku nak request tempat yang jauh sket lah sebab kalau kat Agrotek tu aku leh balik salin baju kat umah...



PS:Agaknyer ada tindakan ker pada orang yang tak pergi????

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...