Tuesday, April 21, 2009

Sesuatu yang hendak aku kenang balik...

Yeah...walaupon dah lama (maklumlaa bz ngn keje2 lain) cerita staff retreat kat agrotek bt 14 x story lagi dalam nie...congrats tp organization committee for the retreat n of coz to Mr CEO for spending some money n time for d retreat.. (hope there will be no deduction for next year bonus...nak kasik lebih xpe..hahahaha)

Nak citer satu2 cam banyak sangat, pe kate aku list kan aper yang patut..but, this is solely from my personal opinion..tidak berniat untuk mengutuk sesaper, tidak bekaitan dengan yang hidup atau yang dah mati...cool

Benda yang seronok, menarik, tertarik
  • Bleh kumpul reramai ngn seme staff, dari utara, drebar semua berkumpul kat satu tempat
  • Seronok tengok boss 2 lencun, basah, terkuak masa main game, poco2...ble lagi nak kenakan..
  • Kelakar tengok gelagat otai2 main field game..n team merah aku yang ada berani dpt naib juara...tu baru main sket2 beb
  • Aku berjaya wat flying fox kat agrotek sepangjang 169m, giler gayat...x sempat nak salam2 ngn kengkawan masa harness dah kena ikat sebab kaki dah x sampai nak pijak lantai..dan2 melayang ke bawah..sib baik idup lagi ni haaa...bleh blog lagi
  • Aku dapat 2 mug, satu souvenir satu exchange gift
  • Haa..ms lunch kat Sg Congkak orang kater rendang aku tu sedap..p pada aku baser jer...mebi sebab sikit or mebi gak aku masak ngn rasa kaseh sayang..
  • Ye..satu lagi water games ti menarik gak especially part isi air ngn wrestling titi tu..sambil berenang2 dengan anak ikan seluang
  • Berjaya solat jemaah 3 waktu...giler dahsyat...bangun 530 g surau n dengar tazkirah subuh..insaf jap..p tazkirah maghrib xle lawan..rs nak gelak pon ader sebab Kak Men kasik tazkirah blawan2 ngn abang api....
  • Makan pon best, ader kambing, sib baek mlm tu x tido dlm sungai sebab badan panas

Cukup laa tu kot...Senarai yang x beh plak...
  • Masa nak g tu bas sesat, orang depan tunjuk jalan jauh daa..g masuk MRR wat pe...kua tol Kajang pon leh g Langat laa wei...
  • Klu bleh xyah laa singgah Sg Congkak tu, wat penat jer..dah laa sesampei jer mcm Belanda dapat tanah, abih lari bebudak yang dah datang awal dek kena serbu ngn rombongan Cik Kiah
  • Duk dalam bilik tu panas sangat, nak pakai cekci xleh sebab mak boss pesan sesama pompuan pon kena jaga orat...huhu. Tapi nyenyak gak aku tido sampai ke pagi..
  • Klu dapat mandi lagi lama best jugak kan tanpa sebarang sekatan pakaian...what say you..?? Tinger dah masok air ie..ape citer?
Dah2 laa tue..sakit2 badan pon dah ilang..yang penting klu hari2 compant wat retreat best gak kan p xleh sebab kena jalankan amanah dulu barulah sesama leh jalan ke syurga..owh lemahnyer...

1 comment:

mama_umar said...

hahahahah,aku mmg rase xbest sbb xleh buat flying fox!menci!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...