Thursday, September 2, 2010

Pre hari raya..

Bila nak sambut raya..

Kena pose..

Sebab pose tak kalu…

Tadek raya erk…

 

Baju raya – dah..pakai je baju2 keje yg masih ok tuh..

Orang kampung tak tau…

Tu pon kalau dorang tak bukak belog aku..ahahahaaaaa….

 

Kasut raya – Saja tak mo beli..

nak kasik lusuh kasut yang ada..

alasan nak beli kasut Prada baru

Langsir – lama..takde mood nak pasang..

queen takmo buat sebab

baru buat langsing baru kenduri adik ujung tawon lepas..

Aku saja buat tak tau bila queen bising2 suh gantung langsir dier..

 

Kuih raya – Kalau ikut ati rasa nak tunjuk aje..

tapi queen sangat2 bersemangat nak buat sendrik..

sila buat queen..

den nak tolong bakar aje..

takde kesabaran aku nak bertenggek menggentel biskut arab, tart

dan ntah haper cookies lagi dalam file dier tuh.. :)

 

Duit raya -  jangan mintak duit pada penganggur..

kejam tuh..

 

Pose – rini baru hari ke 23..jgn excited sangat nak raya..

mari bersama2 mencari Lailatul Qadar..

 

Gitu laa keje bila duk umah..

Duk melayan Puan Queen aje…

Selamat hari raya u oll..takut taks empat nak wish…

Sebab ni berukben kazen yang punya….

Sat g dier nak gugel resipi susah :D

3 comments:

Lya Colours said...

kita x shopping raya lagi wehhh
kuih raya pon x buat lagikk

mama_umar_maryam said...

tu diaaa..layan queen puas2 weh..nnt kang thn depan ko rindu queen,hik3,lor..xde duit rayela thn ni?xper2,duit ko nnt hari2 hari raye,hahaha

afendi ariff said...

save semcm je ni...
simpan nk kawin ke?
heh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...