Monday, December 14, 2009

Aku tak berdaya

Hati nak sangat updet blog..walaupon x seberapa..aku x kesah kalu xde orang bace pon sebab ada masa2nya idea aku untuk menulis entri begitu mencurah2..perasaan sedih n gembira yang lain dari biasa yang ingin aku kongsikan dan ingin aku kenangkan satu masa nanti..

tapi sejak camera aku hilang, banyak benda2 bergambar yang ingin aku kongsikan tidak terdaya aku lakukan..

Nak upload guna henpon kemain leceh lagi..tunggulah..

Kekadang aku memang begitu..lelebih lagi bila paras hormon x stabil..agaknya aku rindukan dia..p aku x kesah sebab aku ada Dia..

5 comments:

fisa othman said...

ader org tgh baca nie...;)
update la walau sebaris ayat pun...hehehe

afendi ariff said...

aku pun baca...heh!

mama_umar said...

laa,camera ilang ?? ishk,shar,rindule kt ko..

Nashays said...

fisa n afendi: yea...meh kite bace sesamer..membace amalan mulia..

zety: aku ngn shiro x sempat lg nak tgk ko..nnt laa ye..skh tgh bz ngn exam ljm tuh!!baser laaa name kite kan nama kopipes..femes manjang

Saper aku? said...

Dia tu Aku ker? owh gumbiranya....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...